Over mij

Mijn naam is Debby en inmiddels ben ik alweer 20 jaar aan het werk als schoonheidsspecialiste.
Werkelijk alles aan mijn vak vind ik leuk om te doen, er is zoveel diversiteit aan verschillende soorten behandelingen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk nog steeds, voor elke klant, met passie uitvoer. 

In december 2017 ben ik mijn eigen salon gestart: Brows Face & Body. Waar ik nog altijd erg blij mee ben!. Al mijn ervaring neem ik mee en je bent bij mij in goede handen!

Ik vind het belangrijk dat iedere klant zich op haar/zijn gemak voelt en geef daarom ook iedereen persoonlijke aandacht.
Ook werk ik zeer secuur en zal ik altijd staan voor perfectie. 

Het lijkt me erg leuk om je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon.

Met ruim 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste heb ik veel huidproblemen voorbij zien komen. Ik vind het heel fijn om mensen te helpen hun huid te verbeteren, echter soms loop je er tegenaan dat het van binnenuit blijkt te komen. Ik gaf altijd al graag advies over hoe mijn klanten dit konden veranderen en verbeteren en vaak had dit het gewenste effect. Dit vind ik zo interessant dat ik hier meer mee wil doen.

Orthomoleculair voedingscoach 
In januari 2022 ben ik gestart met de opleiding voor orthomoleculair voedingscoach. In eerste instantie was mijn doel mensen uiteindelijk te gaan helpen met hun huidproblemen, maar al heel snel kwam ik er tijdens het volgen van de lessen achter dat ik hier zo veel meer mee kon bereiken (zelf merkte ik al direct verbetering). Eigenlijk de hele gezondheid, heel veel lichamelijke en geestelijke klachten en veel westerse ziekten, kun je behandelen door puur op je voeding te letten. Dus had ik al snel mijn doel aangepast om als ik klaar was niet alleen huidklachten te gaan verbeteren, maar ook voedingsconsulten te gaan aanbieden.

Op 26 juni 2022 heb ik de opleiding afgerond! Na alles voor mezelf goed voorbereid en uitgewerkt te hebben ga ik hier per februari 2023 mee aan de slag.

Ik hoop dat ik je mag helpen jouw klachten te verhelpen of verbeteren of jou op een gezonde manier aan je ideale gewicht te helpen. Samen gaan we in een traject aan de slag zodat je er niet alleen voor staat. Sta jij open voor verandering en verbetering van je algehele gezondheid?
Lees hier meer over wat orthomoleculair precies inhoudt en hoe we dit aan gaan pakken.