Feet

Je voeten worden vaak vergeten, terwijl je er de hele dag op loopt en ze jou de hele dag dragen!
Boek een heerlijke Voetspa en geniet van de behandeling. Ik bied verschillende soorten aan.

De behandeling begint altijd met een heerlijk voetbad, daarna knip en vijl ik de nagels, verzorg ik de nagelriemen en lak ik de nagels met CND vinylux nagellak of met CND Shellac, een lak die uithard onder een ledlamp en tot 14 dagen prachtig glanzend blijft zitten! Bij een complete Voetspa wordt ook eelt verwijderd en worden je voeten gescrubd. Ook krijg je een heerlijke voetmassage.

Behandelingen: 

Mini Voetspa met nagels lakken – 30 minuten – € 31,50

Voetbad, knippen en vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen en ik lak de nagels perfect met de mooie Vinylux nagellak.

Complete Voetspa met nagels lakken – 50 minuten – € 49,50

Voetbad, knippen en vijlen van de nagels, verzorgen nagelriemen, voetscrub en we verwijderen eelt. Je krijgt een voetmassage met een verzorgende crème en ik lak de nagels perfect met Vinylux nagellak.

CND Shellac met mini voetspa – 40 minuten – € 41,50

Voetbad, knippen en vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen en ik lak de nagels perfect met CND Shellac die tot 14 dagen prachtig glanzend blijft zitten.

CND Shellac met complete voetspa – 60 minuten – € 56,50

Voetbad, nagels knippen en vijlen, verzorgen van de nagelriemen, ik lak de nagels perfect met CND Shellac die tot 14 dagen prachtig glanzend blijft zitten. Ik verwijder eelt en daarna krijg je nog een heerlijke voetscrub en een voetmassage met een verzorgende crème.

Complete voetspa zonder nagels lakken – 40 minuten – € 40,-

Voetbad, knippen en vijlen van de nagels, verzorgen nagelriemen, voetscrub en we verwijderen eelt. Je krijgt een voetmassage met een verzorgende crème.

Soak off Shellac hand of voet – € 7,50