BEHANDELINGEN

Klik op een onderdeel om meer informatie te lezen of om door te klikken naar een overzicht van alle behandelingen.

FACE

We beginnen de gezichtsbehandeling met een huidanalyse. Ik kijk naar je huid en luister naar jouw wensen. Daar passen we de behandeling en producten op aan.

Als je voor de eerste keer komt plan ik hier 15 minuten extra tijd voor in. De behandelstoel waar je op ligt is heerlijk verwarmd, dus extra ontspannen!

Bekijk alle behandelingen > 

BROWS

Weet je niet hoe je je wenkbrauwen zelf in het juiste model krijgt? Geen nood, ik ga je helpen! Samen gaan we aan de slag om de perfecte wenkbrauw te creëren die het beste bij jou past.

Epileren, harsen/waxen, verven en eventueel bijknippen. Net wat er bij jou nodig is. Ook werk ik met prachtig wenkbrauwpoeder van Cristian Faye.

De hars waar ik mee werk is zeer zacht voor de huid en zelfs geschikt voor een gevoelige huid.

Bekijk alle behandelingen > 

FACE WAX

Ik werk met een zachte maar effectieve hars die zelfs voor een hele gevoelige huid geschikt is.

Bekijk alle behandelingen > 

BINDWEEFSELMASSAGE

Hierbij masseren we in de dieper gelegen huidlagen, waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. De huid wordt geactiveerd en maakt nieuw collageen en elastine aan. Dit verstevigt de huid. Die kan hierdoor beter voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren. Het geeft een liftend effect en maakt weer egaal en levendig.

Bekijk alle behandelingen > 

BODY

Ben je toe aan ontspanning of heb je last van spanningen? Dan kun je een ontspannen lichaamsmassage ondergaan op de verwarmde behandelstoel. Heb je specifieke spierklachten? Daar kan ik tijdens de behandeling natuurlijk extra aandacht aan geven.

Bij de Hotstone-massage masseer ik met warme basalt stenen van ongeveer 45 graden. Deze laten de spieren ontspannen en afvalstoffen worden goed afgevoerd.

Bekijk alle behandelingen > 

BODY WAX

Met harsen/waxen verwijder je de haartjes met wortel en al. Hierdoor komen de haartjes zachter terug. Het duurt ongeveer 4-6 weken tot de haartjes weer terug komen.

Voor de harsbehandeling moeten de haartjes minimaal 2 mm zijn,  dat is meestal een week niet scheren.

Bekijk alle behandelingen > 

HANDS

Je gebruikt je handen het meest, dus verdienen ze wel eens wat extra verzorging!

Ik bied verschillende soorten behandelingen voor je handen. Van alleen het vijlen en lakken tot een uitgebreide manicure. Ik verzorg je huid en nagelriemen, je krijgt een heerlijke handmassage en je nagels worden gevijld in het model dat jij mooi vindt.
Lakken kan zowel met nagellak van CND Vinylux of met CND Shellac, dit is een lak die uithard onder een ledlamp en tot 14 dagen prachtig glanzend blijft zitten!

Bekijk alle behandelingen > 

FEET

Je voeten worden vaak vergeten, terwijl je er de hele dag op loopt en ze jou de hele dag dragen! Boek een heerlijke Voetspa en geniet van de behandeling. Ik bied verschillende soorten aan.

De behandeling begint altijd met een heerlijk voetbad, daarna knip en vijl ik de nagels, verzorg ik de nagelriemen en lak ik de nagels met CND vinylux nagellak of met CND Shellac, een lak die uithard onder een ledlamp en tot 14 dagen prachtig glanzend blijft zitten! Bij een complete Voetspa wordt ook eelt verwijderd en worden je voeten gescrubd. Ook krijg je een heerlijke voetmassage.

Bekijk alle behandelingen >