Face

Iedere gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse. Ik kijk naar je huid en luister naar jouw wensen.

De behandeling en producten pas ik aan op jouw wensen. Als je voor de eerste keer komt plan ik hier 15 minuten extra tijd voor in.

De behandelstoel waar je op ligt is heerlijk verwarmd, dus kom lekker ontspannen!

Dr. Schrammek – Derma Cosmetics

Dit merk is ontwikkeld door de gelijknamige dermatologe en allergologe en is inmiddels al meer dan 60 jaar op de markt. Het zijn high Tech producten die als doel hebben om oplossingen te vinden voor diverse huidproblemen. De producten zijn vernieuwend. Zo was dit merk als 1e op de markt met de originele BB Cream, die inmiddels alom bekend is.

Met dit merk word je behandeld tijdens de Face special met bindweefsel massage en Hydra Maximum en Age Perfect treatment. Het merk onderscheidt zich door de originele kruidenpeeling: de Greenpeel.

Dr. Schrammek – Green Peel

Bij deze behandeling krijg je een 100% natuurlijke kruidenpeeling. Zo kunnen we de huid textuur en teint verbeteren en diverse huidproblemen zichtbaar verminderen.

Living Dimension

In de gezichtsbehandelingen Brons, Zilver en Goud werk ik met de producten van Living Dimension. Dit is een hoogwaardig dermatologisch merk met natuurlijke werkstoffen. In deze behandelingen stem ik alle producten af op jouw huid.

Behandelingen:

Gezichtsbehandeling Brons – 45 minuten – € 53,50

Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, een korte gezichtsmassage met een masker. We sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

Gezichtsbehandeling Zilver – 60 minuten – € 63,50

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, keuze uit wenkbrauwen modelleren of bovenlip harsen, masker, tijdens het masker een massage van decolleté/nek en een hoofdhuidmassage, we sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

Gezichtsbehandeling Goud – 90 minuten – € 83,50

Oppervlaktereiniging en reiniging met drukpunt massage, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, keuze uit wenkbrauwen modelleren of bovenlip harsen, uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté en nek met werkstof-ampul, speciaal intensief masker, tijdens het masker krijg je een hoofdhuid massage, we sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

Face Special – 60 minuten – € 71,50

Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté, een masker en afsluitend een oog en dag/nacht verzorging.
Meer informatie over bindweefselmassage kunt u hier vinden)

Face Special Plus – 90 minuten – € 91,50

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren of bovenlip harsen, bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté, werkstof-ampul, masker (tijdens het masker een hoofdhuidmassage) en als afsluiting een dag/nacht- en oogverzorging.
Meer informatie over bindweefselmassage kunt u hier vinden.

Seizoensbehandeling – 60 minuten – € 78,50

Bij deze behandeling passen we de producten aan op wat de huid per seizoen nodig heeft. Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, werkstof ampul, masker, massage gezicht, hals en decolleté en afsluiting met oog-, dag/nacht verzorging.

Green Peel – fresh up – € 80,-

Een snelle mooimaker. Geeft direct een frisse stralende huid. Perfect voor een vermoeide huid en een huid met beginnende tekenen van huidveroudering.

Green Peel – energy – € 130,-

Voor een zichtbaar vitalere teint. De Green Peel energy behandeling voorziet de huid van energie en verbetert de textuur. Voor een huid met leeftijd gerelateerde huidaandoeningen, onzuiverheden, littekens en pigmentstoornissen. (Inclusief doosje ampullen voor thuisgebruik)

Green Peel Classic – Renew your skin – € 265,-

De meest intensieve peeling van de 3 varianten. De bloedcirculatie verhoogt, de toevoer van zuurstof en voeding verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd.
Het is de oplossing voor diverse huidproblemen in het gezicht, zoals grove poriën, onzuivere huid, acné, littekens, vroegtijdige huidveroudering, pigmentvlekken en zonbeschadiging.
Lees hier meer over deze behandeling.

– inclusief beauty finish treatment van 60 minuten 5 dagen na de peeling
– inclusief doos ampullen voor thuisgebruik

Hydra maximum treatment – 75 minuten – € 82,50

In deze behandeling werken we met de producten van dr. Med. Christine Schrammek. Specifiek voor de droge en vochtarme huid. Een intensieve hydratatie boost om je huid er weer fris, zacht en stralend uit te laten zien.

Age perfect treatment – 75 minuten – € 89,-

In deze behandeling werken we met de producten van dr. Med. Christine Schrammek. Specifieke behandeling gericht op de huid die tekenen van huidveroudering vertoont. Beschermt de huid tegen elasticiteitsverlies en maakt steviger. Droogtelijntjes en fijne rimpels worden verminderd.

Acne gezichtsbehandeling – 60 minuten – € 60,-

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen met extra tijd specifiek daarvoor, een verzachtend en kalmerend of diep reinigend masker en tijdens het masker krijg je een decolleté-, nek-, of hoofdhuidmassage, we sluiten af met een luchtige verzorging.

Mini facial voor 8 t/m 16 jaar – 30 minuten – € 33,-

Reiniging, scrub, eventueel onzuiverheden verwijderen naar wens, masker en korte massage. Afsluiting met verzorgende crème.